HTO NIEUWS!

 
 

Wist je dat… de Hilversumse Tennis Organisatie zich graag onderscheidt van andere tennisscholen en wij op alle vlakken continue werken aan onze ontwikkeling?
Zo bieden wij naast de reguliere groeps- en privé trainingen ook FLEX- trainingen aan. Flexibeler kan het niet! Wekelijks bieden wij via onze website de schema’s met het FLEX- aanbod aan. Zin om te komen tennissen? Schrijf je in voor een training van jouw keuze wanneer het jou uit komt!
Wanneer je bij ons traint heb je de garantie dat onze coaches daadwerkelijk 60 minuten lang training geven. Onze enthousiaste coaches zijn gedreven om het maximale uit jou als leerling te halen en daar de volle 60 minuten van jou training in te investeren.
In het mooie Nederland is het weer regelmatig onvoorspelbaar. Zeker in de zomerperiode kan een onverwachte regen, hagel of onweersbui ervoor zorgen dat het niet mogelijk is om buiten te trainen. Bij de Hilversumse Tennis Organisatie gaan de reguliere trainingen in principe altijd door. Laat het weer het niet toe om buiten te tennissen? Dan gaan we toch lekker naar binnen? De enige uitzondering wanneer we niet naar binnen uit kunnen wijken is wanneer Tulip regengarantie heeft verleent aan toernooien. Uiteraard worden deze lessen altijd op een nader te bepalen moment ingehaald.
Wij kijken er naar uit om samen met jou aan jouw doelen te werken!

 

X