Menzis Winter Jeugd Circuit bij Tulip Tennis Center!

Vierhonderd Nederlandse tennistalenten spelen van 28 oktober tot en met 3 december in de leeftijdscategorieën -12, -14 en -16 jaar op diverse plekken in Nederland het Menzis Winter Jeugd Circuit (WJC).
De spelers die de beste resultaten behalen in het A-circuit plaatsen zich voor het afsluitende Masterstoernooi, dat plaatsvindt op 3 en 4 december bij Tulip Tennis Center in Hilversum. Toegang tot het evenement is alle speeldagen gratis.
Het circuit is volgens een piramide opgebouwd bestaande uit A- en B-circuits. De B-circuits zijn in Meppel, Best, Zoetermeer, Hilversum, Hoofddorp, Doorn, Alphen aan den Rijn en Den Haag.
Het A-circuit en de Masters worden gespeeld in Tulip Tenniscenter in Hilversum.

Deelnemers

Het deelnemersveld bestaat uit talentvolle jongens en meisjes uit het juniorentennis, waaronder de toekomstige vertegenwoordigers van het Nederlandse tennis. Op de lijst van winnaars van voorgaande jaren staan ook huidige topspelers zoals Robin Haase, Thiemo de Bakker en Richel Hogenkamp.
Bekijk alle deelnemers, speeldata, locaties en de uitslagen op www.knltb.nl/wjc.

Volg online

Volg het Menzis Winter Jeugd Circuit op onder andere de KNLTB Facebookpagina, Twitter (#menziswjc2017) en op de website van de KNLTB.