KNLTB NKS 35+ Kick Off

Voor het eerst houdt de KNLTB de Nationale Kampioenschappen Senioren op ons park.
Daar waar we bijna gewend zijn geraakt aan de Nationale Overdekte Veteranen Kampioenschappen (toekomstige naam NKS INDOOR) worden nu ook de buiten senioren bij ons gespeeld.
Vanaf 27 augustus tot en met 2 september strijden de Senioren vanaf leeftijdsklasse 35+ en ouder om de titel Nationaal Kampioen Senioren.
Evenals met de jeugd kampioenschappen is entree gratis en hebben wij van Tulip Tennis Center weer heerlijke hapjes en maaltijden.
Er word gestreden op het hoogste niveau, de spelers en de dagschema’s kunt u vinden op onderstaande link:
https://mijnknltb.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=B0229B03-8E13-4D7B-9BD0-6833D296330E&srmk=1
De wedstrijden starten elke dag om 14:00 uur.
De hoogst geplaatste speler bij de heren is Romano Frantzen met een 1.2 rating in de 35+ categorie. Maar zelfs in de oudere leeftijdscategorieën is het niveau nog van hoog niveau daar noteert Hans Adema Scheltema (lid van Tulip Tennis Vereniging) maar liefst een 4.0 actueel in de categorie 70+.
Bij de dames is de hoogst genoteerde speelster Regina Balcune met een 1.9 actueel in de 35+ rating.Vergis je niet in de oudere categorieën want daar laat Nora Blom zien dat tennissen op hoog niveau ook zeker kan met een jaartje meer. Zij noteert maar liefste een 3.6 actueel in de 65+ categorie.
Aan alle deelnemers ontzettend veel succes komende week en voor de mensen die dit lezen kom vooral kijken dit is een spektakel pur sang!